SUOMEN ARVOPAPERIKESKUS/EUROCLEAR FINLAND OY:N ILMOITUS ASIAKASTILIPALVELUIDEN LAKKAUTTAMISESTA

Partneran osakkeenomistajan, jolla on osakkeita arvo-osuustilillä Arvopaperikeskuksessa  tulee perustaa uusi arvo-osuustili pankkiinsa tai pankkiiriliikkeeseen ja siirtää osakkeensa uudelle tilille 28.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tästä muutoksesta Arvopaperikeskuksen arvo-osuustiliasiakkaat ovat saaneet heille lokakuussa lähetetystä kirjeestä, Euroclearin verkkosivuilta tai Euroclearin arvo-osuustiliasiakkaiden palvelunumerosta 020 770 6519. 

Tämä muutos koskee vain niitä osakkeenomistajia, joilla on arvo-osuustili Suomen Arvopaperikeskuksessa/Euroclear Finland Oy:ssä. Jos osakkeenne ovat arvo-osuustilillä muualla kuin Arvopaperikeskuksessa, teidän ei tarvitse tehdä mitään.

MITÄ TEEN OULUN PUHELIMEN PAPERIOSAKKEELLENI?

Partnera Oy:n ylimääräinen yhtiökokous on 18.1.2017 päättänyt, että oikeus arvo-osuusjärjestelmään kuuluvaan osakkeeseen ja siihen perustuviin oikeuksiin on menetetty niiden osakkeiden osalta, joiden kirjaamista ei ole vaadittu 30.6.2107 mennessä, vaikka kymmenen vuotta on kulunut ilmoittautumisajan päättymispäivästä.

Jos jälkivaihtoa ei ole vaadittu Danske Bankissa tai omassa pankissasi viimeistään 30.6.2017, omistus on menetetty.

MITEN SAAN OSINGOT ITSELLENI?

Kun arvo-osuustili on avattu ja arvo-osuudet siirretty, osingot maksetaan takautuvasti arvo-osuustiliin liitetylle pankkitilille 4-8 viikon kuluttua. Tämän jälkeen osingot tulevat automaattisesti tilille osinkojen maksupäivänä. Osakkeenomistajan oikeus osinkoon vanhenee 3 vuoden kuluttua yhtiökokouksen päätöksen mukaisesta erääntymispäivästä.

MISSÄ VOIN MYYDÄ TAI OSTAA OSAKKEITA?

Partneran osake ei ole julkisesti listattu. Voit myydä tai ostaa Partneran osakkeita luotettavasti esimerkiksi Privanet Securities Oy:n kauppapaikan kautta.

OLEN KADOTTANUT OSAKEKIRJANI, MITEN TOIMIN?

Jälkivaihtoa ei 30.6.2017 jälkeen voi enää vaatia. Oikeus osakkeeseen ja siihen perustuviin oikeuksiin on menetetty.

Tilaa Partneran uutiskirje sähköpostiisi!

Ajankohtaista tietoa Partnerasta muutaman kerran vuodessa