Jari Pirkola Partneran toimitusjohtajaksi

ti 19. syyskuuta 2017 11.00.00

Oululaisen Partnera Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä aloittaa lokakuun alussa Jari Pirkola. Hän on viimeksi työskennellyt Oulun Energian liiketoimintajohtajana ja sitä ennen Tieto Oyj:ssä kansainvälisen liiketoiminnan johtotehtävissä. Pirkolalla on kaiken kaikkiaan parinkymmenen vuoden kokemus yritysten johto- ja kehitystehtävistä.

Alkukesällä uusimansa strategian mukaisesti Partnera on aktiivinen omistajayhtiö, joka sijoittaa julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnassa toimiviin yrityksiin. Kuntien toimintaympäristössä tapahtuu muutoksia jatkuvasti, minkä johdosta ne yhtiöittävät toimintojaan tai siirtävät niitä yritysten hoidettaviksi kiihtyvällä tahdilla.

Partneran hallituksen puheenjohtaja Seppo Laine arvioi, että nyt valitun toimitusjohtajan tausta sopii hyvin tehtävän ja yhtiön asettamiin vaatimuksiin.

”Jari Pirkola on aikaisemmissa työpaikoissaan kerännyt kokemusta eri alojen liiketoimintojen viemisestä eteenpäin. Tämä on tärkeää, sillä Partnera haluaa olla sijoituskohteidensa aktiivinen kumppani ja auttaa niitä kehittymään. Lisäksi Pirkola on toiminut johtotehtävissä Partneralle olennaisella alueella eli julkisen ja yksityisen sektorin rajalla”, hän toteaa.

Seppo Laineen mukaan Partnera on jo kartoittanut useita sijoitusaihioita, joista parhaiksi osoittautuvien kanssa se pyrkii määrätietoisesti konkreettisiin tuloksiin.

Tuleva toimitusjohtaja Jari Pirkola kokee olevansa ennen kaikkea liiketoiminnan kehittäjä. Tämän osaamisensa hän haluaa tuoda Partneran sijoituskohteiden hyväksi.

”Partneralla on vahva strategia, jonka pohjalta meidän on hyvä lähteä rakentamaan uutta liiketoimintaa. Selvää myös on, että meiltä odotetaan näyttöjä uudistetun strategiamme toimivuudesta”, hän toteaa.
Partneran operatiivisessa johdossa tapahtuu muitakin muutoksia, sillä varatoimitusjohtajana toiminut Sami Mäentausta siirtyy marraskuun loppuun mennessä uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

Lue tiedote pdf-muodossa.

Tilaa Partneran uutiskirje sähköpostiisi!

Ajankohtaista tietoa Partnerasta muutaman kerran vuodessa