14.01.2016

Partneran sijoituskohde Suomen Hoivatilat Oy selvittää listautumista First North Finland -markkinapaikalle

Päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistuneen Suomen Hoivatilat Oy:n hallitus on tehnyt päätöksen alkaa selvittää Yhtiön osakkeen listausmahdollisuutta Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

20.11.2015

Mammu Kaario on nimitetty Partneran toimitusjohtajaksi

Varatuomari, MBA Mammu Kaario aloittaa 1.2.2016 sijoitusyhtiö Partnera Oy:n toimitusjohtajana. Kaario, 52, siirtyy uuteen tehtävään Korona Invest Oy:stä.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

13.10.2015

Hoivatilat Oy toteutti menestyksellisesti yli 7 miljoonan euron osakeannin

Päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut Hoivatilat Oy on toteuttanut menestyksellisesti 7,1 miljoonan euron merkintäetuoikeus- ja suunnatun osakeannin.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

21.09.2015

Partnera hankki merkittävän omistusosuuden Hoivatiloista

Partnera Oy on hankkinut omistukseensa hieman vajaan kolmanneksen osuuden Suomen Hoivatilat Oy:stä. Sijoitus toteutui, kun Hoivatiloista 30,52 prosenttia omistanut Nurture-sijoittajaryhmä luopui osakkeistaan ja myi ne Partneralle.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

28.08.2015

Partnera lahjoittaa 150 000 euroa Oulun yliopistolle

Oululainen sijoitusyhtiö Partnera Oy on tehnyt merkittävän lahjoituksen Oulun yliopistolle. Yhtiö on päättänyt osallistua yliopiston varainhankintaan tämän ja kahden seuraavan vuoden aikana yhteensä 150 000 eurolla. Vuosittainen lahjoitus on näin 50 000 euroa.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

Tilaa Partneran uutiskirje sähköpostiisi!

Ajankohtaista tietoa Partnerasta muutaman kerran vuodessa