Partnera vähentänyt omistustaan Suomen Hoivatilat Oyj:ssä

ti 13. marraskuuta 2018 11.35.00

Partnera Oy:n omistamat tytäryhtiöt Nurture Property Holding Oy ja Nurture Real Estate Holding Oy (yhdessä "Partnera") ovat sopineet 3.767.012 Suomen Hoivatilat Oyj:n ("Hoivatilat" tai "Yhtiö") osakkeen myymisestä perustettavalle yhtiölle, jonka osakkeista ja äänistä Kusinkapital Ab tai sen määräysvallassa oleva yhtiö omistaa 50,00 % ja Föreningen Konstsamfundet r.f. 50,00 %.

Kaupan kohteena olevat osakkeet edustavat noin 14,81 % kaikista Hoivatilojen osakkeista. Hoivatilat on tänään julkistanut kauppaa koskevat saamansa liputusilmoitukset.

Osakekaupan odotetaan toteutuvan 12. joulukuuta 2018 mennessä.

Partnera teki nykyisen sijoituksensa Hoivatiloihin vuonna 2015 jo ennen Yhtiön listautumista.

"Olemme olleet Hoivatilojen omistajana läpi Yhtiön merkittävän kasvun ja pörssilistatuksi yhtiöksi kehittymisen vaiheen. Teimme huolellisen selvitystyön vaihtoehtojen kartoittamiseksi omistuksemme osalta ja uskomme löytäneemme Yhtiölle hyvän omistajan tukemaan Yhtiön tulevaa kasvua", kommentoi Partnera Oy:n toimitusjohtaja Jari Pirkola.

Tänään julkistetun kaupan jälkeen Partnera Oy:n omistusosuus Yhtiöstä on 3,93%.

"Olemme seuranneet Hoivatilojen kehitystä aina sen listautumisesta asti ja haluamme pitkäjänteisinä sijoittajina tukea Yhtiön kasvua sen nykyisessä liiketoiminnassa, koulumaailmassa ja ulkomaisissa hankkeissa" kommentoivat Kusinkapital Ab:n toimitusjohtaja Paul Hartwall ja Föreningen Konstsamfundet rf:n toimitusjohtaja Stefan Björkman."

Lue tiedote pdf-muodossa.

Tilaa Partneran uutiskirje sähköpostiisi!

Ajankohtaista tietoa Partnerasta muutaman kerran vuodessa