Partnera Oyj:n yhtiöjärjestyksen mukaisesti yhtiöllä on yksi osakesarja. Jokaisella osakkeella on yksi ääni ja kaikilla osakkeilla on samanlainen osinko-oikeus. Yhtiön osakkeiden määrä on 37,4 miljoonaa kappaletta. Yhtiön osakkeet ovat kuuluneet arvo-osuusjärjestelmään vuodesta 2000 alkaen.

Missä voin myydä ja ostaa Partneran osaketta?

Tällä hetkellä Partneran osake ei ole julkisesti listattu. Osakkeella voi käydä kauppaa esimerkiksi Privanet Group Oyj -ryhmään kuuluvan Privanet Securities Oy:n kauppapaikan kautta. Privanetin sivuilta näet osakkeen kurssikehityksen, viimeisimmät osto- ja myyntitarjoukset ja muuta tietoa sijoituspäätöksesi pohjaksi.

Partnera tiedotti 29.4.2020 selvittävänsä mahdollisuuksia osakkeidensa listaamiseksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Mikäli selvitystyö ja markkinaolosuhteet tukevat Partneran hallituksen näkemyksen mukaan listautumista, voitaisiin se toteuttaa vuoden 2020 toisen puoliskon aikana. Yhtiö päättää ja tulee tiedottamaan mahdollisen listautumisen toteutuksesta ja tarkemmasta ajoituksesta myöhemmin. Lue lisää listautumisaikeesta.

Mitä teen Oulun Puhelimen paperiosakkeelleni?

Oulun Puhelimen paperiosakkeen kirjaamista arvo-osuusjärjestelmään on tullut vaatia Danske Bankissa tai omassa pankissa viimeistään 30.6.2017. Jos jälkivaihtoa ei ole vaadittu tähän mennessä, oikeus omistus osakkeeseen on menetetty.

Miten saan osingot?

Jos arvo-osuustili on avattu ja arvo-osuudet siirretty osingot tulevat automaattisesti tilille osinkojen maksupäivänä.

Verotus

Osakkeiden myyntiin liittyviä verotusohjeita saa verotoimistosta tai Verohallinnon internet-sivuilta www.vero.fi.