Jari Pirkola, toimitusjohtaja:


”Partneran lähes 140-vuotisessa tarinassa on ollut monta vaihetta, joita jokaista yhdistää rohkeus uudistua yhteiskunnan mukana.

Juuremme ovat vuonna 1882 alkunsa saaneessa puhelinliiketoiminnassa, josta myöhemmin syntyi Oulun Puhelin Oy. Tänään Partneran liiketoiminta näyttää tyystin toisenlaiselta. Useiden kehitysvaiheiden kautta Partnerasta on kehittynyt liiketoimintakonserni, jonka omistamat yhtiöt tuottavat palveluita ja tuotteita yhteiskunnan tarpeisiin. Tavoitteenamme on käyttää jatkossakin pääomaamme sellaiseen liiketoimintaan, jolla voidaan edistää positiivista vaikutusta yhteiskunnassa sekä kestävän kehityksen tavoitteita.

Olemme päättäneet hakea osakkeidemme ottamista kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle kasvuyhtiöiden Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Edellyttäen, että hakemus hyväksytään, kaupankäynti osakkeella alkaa syyskuussa 2020 kaupankäyntitunnuksella PARTNE1.

Listautumisemme ensisijaisena tarkoituksena on lisätä osakkeidemme likviditeettiä sekä kasvattaa osakkeidemme läpinäkyvää arvostusta ja Partneran tunnettuutta. Olemme vakavarainen yhtiö, emmekä hae listautumisella uusia varoja. Listautuminen toteutetaan teknisenä listautumisena, eli emme järjestä osakeantia tai -myyntiä sen yhteydessä.

Partnera tarjoaa jatkossakin mahdollisuuden kestävää kehitystä edistävien yhtiöiden omistamiseen ja vaikuttavuussijoittamiseen. Omistamamme yhtiöt vastaavat liiketoiminnallaan maailmaamme muuttaviin megatrendeihin: muun muassa kuluttajien arvomaailman muutokseen, väestön keskittymiseen ja digitalisaation hyödyntämiseen. Samalla ne tarjoavat ratkaisuja yhteiskunnan palveluiden tuottamiseksi ajassa, jossa julkinen sektori käy läpi merkittäviä rakenteellisia muutoksia.

Tuemme osaltamme sitä muutosta, jonka päämääränä on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvä elinympäristö ja yhteiskunta. Toivon, että kuljet tätä matkaa kanssamme myös tulevaisuudessa.”

Partneran toimitusjohtaja Jari Pirkola