13.05.2015

Jaakola Partneran hallituksen puheenjohtajaksi

Partnera Oy – aikaisemmalta nimeltään Oulu ICT Oy – on saanut uuden hallituksen puheenjohtajan. Tehtävässä on aloittanut hallitusammattilaisena työskentelevä kauppatieteiden maisteri Matti Jaakola. Hän seuraa ajankäytöllisistä syistä hallituksesta vetäytynyttä teollisuusneuvos Pertti Huuskosta.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

22.04.2015

Oulu ICT on nyt Partnera

Oulu ICT uusi nimensä ja brändinsä. Partnera on vakavarainen sijoitusyhtiö, joka toimii aktiivisena omistajana kasvuhakuisissa, kilpailukykyisissä ja kannattavissa yhtiöissä. Sijoituskohteille olemme lisäarvoa tuova strateginen, osaava kumppani. Toimimme pitkäjänteisesti ja autamme yrityksiä niiden kasvussa.

Lue tiedote kokonaan

22.04.2015

Oulu ICT Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen 22.4.2015 päätökset

Oulu ICT Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 22.4.2015. Yhtiökokous vahvisti vuoden 2014 tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen, sekä myönsi vastuuvapauden yhtiön hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Lisäksi yhtiökokouksessa päätettiin seuraavaa …

Lue tiedote kokonaan (PDF)

27.03.2015

Oulu ICT Oy maksaa pääomanpalautuksen, osingon ja lisäosingon

Yhtiön hallitus esittää yhtiökokoukselle, että Oulu ICT Oy jakaa varoja omistajilleen noin neljä kertaa enemmän kuin viime vuonna.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

17.03.2015

Oulu D.C. kokonaan BitConin ja Verkkoaseman omistukseen

Konesali- ja pilvipalveluratkaisuja tarjoava Oulu D.C. Oy on siirtynyt kokonaan oululaisten BitCon Oy:n ja Verkkoasema Oy:n omistukseen. Viimeisen kahden vuoden ajan nämä ovat olleet Oulu D.C:n vähemmistöosakkaina. Enemmistöosakas Oulu ICT Oy myi nyt toteutetussa järjestelyssä osuutensa oululaisyrityksille …

Lue tiedote kokonaan (PDF)

Tilaa Partneran uutiskirje sähköpostiisi!

Ajankohtaista tietoa Partnerasta muutaman kerran vuodessa