04.03.2016

Partneran sijoituskohde Suomen Hoivatilat Oyj hakee kaupankäynnin kohteeksi First North Finland -markkinapaikalle

Päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut Suomen Hoivatilat Oyj järjestää osakeannin ja hakee osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle, käynnistää osakeannin ja julkaisee listalleottoesitteen. Lisätietoja www.hoivatilat.fi

Lue tiedote kokonaan

14.01.2016

Partneran sijoituskohde Suomen Hoivatilat Oy selvittää listautumista First North Finland -markkinapaikalle

Päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistuneen Suomen Hoivatilat Oy:n hallitus on tehnyt päätöksen alkaa selvittää Yhtiön osakkeen listausmahdollisuutta Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

20.11.2015

Mammu Kaario on nimitetty Partneran toimitusjohtajaksi

Varatuomari, MBA Mammu Kaario aloittaa 1.2.2016 sijoitusyhtiö Partnera Oy:n toimitusjohtajana. Kaario, 52, siirtyy uuteen tehtävään Korona Invest Oy:stä.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

13.10.2015

Hoivatilat Oy toteutti menestyksellisesti yli 7 miljoonan euron osakeannin

Päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut Hoivatilat Oy on toteuttanut menestyksellisesti 7,1 miljoonan euron merkintäetuoikeus- ja suunnatun osakeannin.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

21.09.2015

Partnera hankki merkittävän omistusosuuden Hoivatiloista

Partnera Oy on hankkinut omistukseensa hieman vajaan kolmanneksen osuuden Suomen Hoivatilat Oy:stä. Sijoitus toteutui, kun Hoivatiloista 30,52 prosenttia omistanut Nurture-sijoittajaryhmä luopui osakkeistaan ja myi ne Partneralle.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi!