04.04.2016

Partnera Oy:n varsinainen yhtiökokous 2016

Partnera Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 21.4.2016 klo 11.00 alkaen yhtiön toimitiloissa, Arkistokatu 4, 90100 Oulu, sisäänkäynti B, 2. kerros, auditorio.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

22.03.2016

Partnera ja YIT solmivat esisopimuksen Arkistokatu 4:n kehittämisestä

Oululainen Partnera on solminut ehdollisen esisopimuksen Arkistokatu 4:n kiinteistön myymisestä YIT:lle. Osapuolten sopiman kehityshankkeen tavoitteena on kehittää Arkistokatu 4:n kortteliin viihtyisä, laadukas ja vetovoimainen alue jo rakennetun uudisympäristön jatkeeksi.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

04.03.2016

Partneran sijoituskohde Suomen Hoivatilat Oyj hakee kaupankäynnin kohteeksi First North Finland -markkinapaikalle

Päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut Suomen Hoivatilat Oyj järjestää osakeannin ja hakee osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle, käynnistää osakeannin ja julkaisee listalleottoesitteen. Lisätietoja www.hoivatilat.fi

Lue tiedote kokonaan

14.01.2016

Partneran sijoituskohde Suomen Hoivatilat Oy selvittää listautumista First North Finland -markkinapaikalle

Päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistuneen Suomen Hoivatilat Oy:n hallitus on tehnyt päätöksen alkaa selvittää Yhtiön osakkeen listausmahdollisuutta Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle.

Lue tiedote kokonaan (PDF)

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi!