Partnera on sopinut ESaaS Oy:n myynnistä Moxiecon Oy:lle

ti 2. kesäkuuta 2020 10.39.00

Partnera on 1.6.2020 sopinut myyvänsä kiinteistöjen energiansäästöratkaisuja tarjoavan tytäryhtiönsä ESaaS Oy:n koko osakekannan Moxiecon Oy:lle. Vuonna 2019 toimintansa aloittanut ESaaS oli Partnera-konsernin 100 % omistama yhtiö. Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Lisätietoja:

Partnera Oyj
Jari Pirkola, toimitusjohtaja
puh. 0400 867 784

Moxiecon Oy
Tauno Koivisto, toimitusjohtaja
puh. 040 730 8301

Partnera on liiketoimintakonserni, joka luo toiminnallaan omistaja-arvoa ja kestävämpää tulevaisuutta. Se on julkisen ja yksityisen sektorin rajoja uudistava kumppani ja vaikuttavuussijoittaja, joka toimii aktiivisena omistajana yhteiskunnan tarpeisiin tuotteita ja palveluita tuottavissa listaamattomissa yrityksissä. Partnera on omistamiensa yhtiöiden kumppani, jonka tavoitteena on kehittää yhtiöidensä liiketoimintaa ja arvoa pitkäjänteisesti. Yhtiö rakentaa liiketoimintakonsernia omalla pääomalla ja pyrkii pääsääntöisesti olemaan omistamiensa yhtiöiden enemmistöomistaja.

www.partnera.fi

Moxiecon Oy tarjoaa pitkällä ja laaja-alaisella kokemuksella konsultti- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöjen energiatehokkuuden, optimoinnin, sisäolosuhteiden ja ylläpidon hallintaan digitalisoinnin avulla. Toiminta perustuu palveluissa asiakaslähtöiseen ja pitkäjänteiseen palvelun tuottamiseen innovatiivisella otteella. Asiakaskohderyhmiämme ovat isännöitsijät, yksityiset yritykset, julkisen sektorin organisaatiot, sekä kiinteistöjä käyttävä henkilöstö.

www.moxiecon.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi!